Karate za vse starosti

Ste si vedno želeli trenirati  karate, pa niste imeli možnosti? Se sprašujete, ali ste za učenje borilne veščine prestari? Bi se želeli na druženju s prijatelji rekreirati ali pa zgolj odkriti svet samoobrambe za lasten užitek in popoldansko kravžljanje možganov?

Naš najmlajši učenec šteje 3 leta, najstarejša učenka do sedaj pa 70. Za otroke, dijake in študente pomeni vadba karateja izziv, ki močno razvija motorične, inteligenčne, umske in učne sposobnosti, obenem pa razvija delovne navade, vztrajnost in podobne pomembne razvojne veščine.

Za odrasle in starejše predstavlja vadba izziv, za mnoge neizpolnjena želja, za nekatere pa način, da ohranjajo svoje telesne, miselne in spominske funkcije vitalne.

Učenje karateja prinaša izzive in veselje v prav vseh življenjskih obdobjih. Video: Irena Omejec

Marsikdo dvomi, da se lahko v svojih zrelih letih uči samoobrambe in borilne veščine. Pri nas ovir ni – učimo vsakogar, ki ima to željo! Program prilagajamo potrebam in željam vsakega posameznika.

Vadba samoobrambe je prilagojena in varna. Video: Irena Omejec

Rekreacija in samoobramba za odrasle potekata v popoldanski in dopoldanski skupini. Dva poskusna treninga sta brezplačna.

Dobrodošli ste tako popolni začetniki kot tisti, ki ste kdaj že trenirali katerega od borilnih športov.

Za več informacij in morebitna dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na tel. št. 041/768-794 ali na elektronskem naslovu matic.smrekar@gmail.com 

M.J.

foto: Matic Smrekar