12 kolajn na A1 šolski ligi v Luciji

Zadnje kolo A1 šolske lige je potekalo v Luciji in Levi smo tudi tokrat nastopili odločno ter zelo uspešno.

Tekmovalci so se pomerili v prikazu tehnik (kihon), v katah in v borbah. Tekme smo se udeležili s petimi tekmovalci: Janez Merc, Nil Banović, Mak Huskić, Roko Srdarev in David Kerim Oblak.

Že na samem začetku tekmovanja se je pokazalo, da so se naši tekmovalci dobro pripravili in da so tekmo komaj čakali. Nil Banović je osvojil prvo mesto v disciplini kihon in v katah. Mak Huskić je osvojil tretje mesto v disciplini kihon, drugo mesto v katah in drugo mesto v borbah.

Spremljali smo lahko krstni nastop Rokota Srdareva in Davida Kerima Oblaka, ki nista pokazala prav nič začetniške treme, temveč sta nastopila zelo odločno in zbrano. David Kerim Oblak je osvojil tretje mesto v katah in tretje mesto v borbah. Roko Srdarev je osvojil tretje mesto v disciplini kihon in tretje mesto v katah.

Tudi tokrat je bil naš najuspešnejši tekmovalec Janez Merc, ki je ponovno dosegel hat-trick, saj je osvojil dve zlati in eno srebrno kolajno. Tako je postal tudi absolutni zmagovalec v skupnem seštevku A1 šolske lige 2019 🏆🥋🦁

Skupno smo torej osvojili 4x🥇3x🥈5x🥉

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo!

M.J.

foto: Matic Smrekar