Lions top seminar 2020 uspel

Karate klub Lev je od 14. do 16. 8. v Kranjski Gori organiziral Lions top seminar, ki se ga je udeležilo več kot 40 karateistov iz 13 slovenskih klubov in enega kluba iz Slovaške. 

Treninge so vodili sensei Mirio Mannini, 8. DAN (nekdanji selektor reprezentanc Italije in Slovaške), sensei Hadis Lišinović, 5. DAN (glavni trener v Shotokan karate klubu Postojna in inštruktor borilnih veščin v Slovenski vojski) in sensei Jan Merc, 4. DAN (nekdanji slovenski reprezentant in glavni trener v Karate klubu Lev). Kvalitetni treningi so privabili mnoge udeležence. Najmlajši so vadili vse Heian kate, Tekki Shodan in Bassai Dai. Izkušeni mojstri pa so razširili znanje kat Gojushiho Sho, Gojushiho Dai in Nipaipo ter se naučili kato Sansai. Borbeni treningi so obsegali tako tehnične kakor tudi taktične vaje v skladu z modernimi svetovnimi trendi tekmovalnega karateja.

Poleg napornih in zanimivih treningov, ki jih je zaznamovalo odlično vzdušje, so udeleženci v prostem času izkoristili priložnosti, ki sta jih ponujala lepo vreme in idilična Kranjska Gora.

M.J.

foto: Matic Smrekar, Toni Mavsar, udeleženci seminarja