Lions top seminar 2020 (VABILO)

Vabljeni na tridnevni seminar, ki ga bodo v Kranjski Gori vodili sensei Mirio Mannini, sensei Hadis Lišinović in sensei Jan Merc.

Mirio Mannini 8. DAN Karate, 4. DAN Kendo in 2. DAN Jiu Jitsu je mojster borilnih veščin svetovnega kova, ki je bil v svoji bogati profesionalni karieri trener italijanskih, evropskih in svetovnih prvakov karateja, in sicer tako v katah kot v borbah ter v različnih stilih (Shotokan in Shito ryu). Do najvišjih stopničk je popeljal številne evropske tekmovalce na tekmovanjih v organizaciji Evropske karate zveze (EKF) in Svetovne karate zveze (WKF). Med drugim je bil trener dobitnikov medalj s svetovnih iger v Lahtiju na Finskem leta 1997 in trener slovaške ekipe v katah, ki je osvojila srebro na svetovnem prvenstvu leta 2002 v Kjotu na Japonskem. Bil je glavni trener v italijanski zvezi tradicionalnega karateja in glavni trener slovaške reprezentance v katah med leti 1992 in 2003. Vodil je mnoge mednarodne seminarje, med drugim na Češkem, Slovaškem, v Romuniji, Belorusiji, Sloveniji, Srbiji in Črni Gori in je strokovni sodeloval z reprezentancami Romunije, Hrvaške in Belorusije. Skupaj s senseijem Liviusem Bundo in Florinom Boco je sodeloval pri vpeljavi parakarateja v Romuniji in Srbiji.

Hadis Lišinović 5. DAN je nekdanji tekmovalec v borbah, glavni trener v Shotokan karate klubu Postojna in inštruktor borilnih veščin v Slovenski vojski. Svojo karate pot je začel pri Josipu Kovšci in znanje nadgrajeval na seminarjih in treningih pri mnogih mednarodno priznanih trenerjih: Vladimirju Jorgi, Dušanu Dačiću, Liviusu Bundi, Masahiku Tanaki, Takashiju Tokuhisi, Kazauakiju Kurihari, Sawadu Kazuhiri, Rafaelu Aghayevu, Izumiju Seizi, Nemotu Keisukeju… Najbolj pa ga je zaznamovalo predvsem dolgoletno tesno sodelovanje z Oliverjem Tomićem. Po zaključeni tekmovalni karieri je svoje trenersko delo na tekmovalnem področju posvetil predvsem katam. Njegovi tekmovalci in tekmovalke v katah posamično in ekipno redno posegajo po najvišjih uvrstitvah na pokalnih, državnih in mednarodnih tekmovanjih.

Jan Merc 4. DAN je nekdanji slovenski reprezentant, ki je svoje znanje izpopolnjeval in nadgrajeval pod mentorstvom mnogih mednarodno priznanih trenerjev, med drugim pri Janiju Mercu, Dušanu Dačiću, Vladimirju Jorgi in Tatsuou Suzukiju. V tekmovalni karieri je uspešno nastopal v katah in športnih borbah. V članski konkurenci je v športnih borbah v poltežki kategoriji zastopal slovensko reprezentanco ter številne klube, med njimi KK Šiška, KK Slovan, KK Nova Gorica, KK Olimpija, DBV Piran, KK Vrhnika ter KK Zmaj. Osvojil je več naslovov državnega prvaka v vseh starostnih kategorijah, večkratni ekipni državni prvak v različnih kategorijah, v obdobju 2002-2016 nosilec številnih medalj z različnih najmočnejših mednarodnih turnirjev (npr. Cro open, Austria open, Grado, Budapest open, Slovenia open…). Nosilec dveh bronastih medalj z WIKF evropskih prvenstev, 7. mesto na študentskem svetovnem prvenstvu leta 2008 na Poljskem (Wroclaw), 5. mesto na zlati ligi leta 2009 v Nemčiji (Aschaffenburg), 5. mesto na zlati ligi leta 2011 na Nizozemskem (Rotterdam).

Seminar bo potekal v telovadnici OŠ Josipa Vandota, Koroška ulica 12, 4280 Kranjska Gora in je primeren za otroke in odrasle oz. za karateiste, ki so šele na začetku svoje poti (beginner level sessions), kakor tudi za izkušene mojstre (advanced level sessions).

Spodaj si lahko ogledate foto utrinke z lanskoletnega Lions top seminarja.

Urnik seminarja si lahko ogledate s klikom na sledečo povezavo URNIK

Cenik seminarja si lahko ogledate s klikom na sledečo povezavo CENIK

INFO IN PRIJAVE:

matic.smrekar@gmail.com 

041 768 794

foto: Matic Smrekar