Lions top seminar 2019

Vabljeni na tridnevni seminar, ki ga bosta v Kranjski Gori vodila sensei Livius Bunda in sensei Jan Merc.

Livius Bunda 7. DAN je nekdanji vrhunski tekmovalec v katah, ki je kot reprezentant zelo uspešno zastopal nekdanjo SFRJ oz. Jugoslavijo. Po zaključku tekmovalne poti je postal selektor izbrane vrste SRJ.  Kot selektor je sodeloval tudi z reprezentancami Srbije in Črne Gore, Srbije in Slovenije. Kot strokovni sodelavec je sodeloval z reprezentancama Jordana in Švedske. Trenutno je reprezentačni trener za para karate v Romuniji in strokovni svetovalec Romunske karate zveze. Njegovi učenci so v katah osvojili preko 200 odličij na tekmovanjih najvišjega ranga, kot so Balkansko prvenstvo, Sredozemske igre, Evropsko in Svetovno prvenstvo. Sensei Bunda je botroval prvim mednarodnim slovenskim uspehom v katah. Pod njegovim mentorstvom je Klemen Plazar leta 2012 osvojil 3. mesto na MEP v Bakuju, Maša Simonič je leta 2014 osvojila 3. mesto na MEP v Lizboni. Ne nazadnje pa je sensei Bunda tudi aktivno sodeloval pri uveljavitvi para karateja v Sloveniji in leta 2012 je pod njegovim mentorstvom na Svetovnem prvenstvu v Parizu kot prvi za Slovenijo v para karateju nastopil Igor Dobrič.

Jan Merc 4. DAN je nekdanji slovenski reprezentant, ki je svoje znanje izpopolnjeval in nadgrajeval pod mentorstvom mnogih mednarodno priznanih trenerjev, med drugim pri Janiju Mercu, Dušanu Dačiću, Vladimirju Jorgi in Tatsuou Suzukiju. V tekmovalni karieri je uspešno nastopal v katah in športnih borbah. V članski konkurenci je v športnih borbah v poltežki kategoriji zastopal slovensko reprezentanco ter številne klube, med njimi KK Šiška, KK Slovan, KK Nova Gorica, KK Olimpija, DBV Piran, KK Vrhnika ter KK Zmaj. Osvojil je več naslovov državnega prvaka v vseh starostnih kategorijah, večkratni ekipni državni prvak v različnih kategorijah, v obdobju 2002-2016 nosilec številnih medalj z različnih najmočnejših mednarodnih turnirjev (npr. Cro open, Austria open, Grado, Budapest open, Slovenia open…). Nosilec dveh bronastih medalj z WIKF evropskih prvenstev, 7. mesto na študentskem svetovnem prvenstvu leta 2008 na Poljskem (Wroclaw), 5. mesto na zlati ligi leta 2009 v Nemčiji (Aschaffenburg), 5. mesto na zlati ligi leta 2011 na Nizozemskem (Rotterdam).

Seminar bo potekal v telovadnici OŠ Josipa Vandota, Koroška ulica 12, 4280 Kranjska Gora in je primeren za otroke in odrasle oz. za karateiste, ki so šele na začetku svoje poti (beginner level sessions), kakor tudi za izkušene mojstre (advanced level sessions).

Udeleženci seminarja, ki so člani državnih reprezentanc v katah, pa bodo imeli poleg treninga v nadaljevalni skupini tudi možnost za individualni trening s senseijem Bundo (olympic session).

Para karate je z razvojem postal enakopravno vključen na vseh ravneh delovanja; v klubih, nacionalnih panožnih zvezah in v Svetovni karate zvezi. Zato smo se odločili, da bo poleg kata in kumite treningov za začetni in nadaljevalni nivo (beginner in advanced level sessions) v okviru Lions top seminarja prvič v Sloveniji potekal tudi seminar za para karate, ki ga bo vodil sensei Bunda.

 

Urnik seminarja si lahko ogledate s klikom na sledečo povezavo URNIK

Cenik seminarja si lahko ogledate s klikom na sledečo povezavo CENIK

 

INFO IN PRIJAVE:

matic.smrekar@gmail.com 

041 768 794